Toimitusehdot

Toimitus- ja tilausehdot
Toimitusaika on normaalisti 2-7 arkipäivää. Toimitusaikoihin tulee huomioida myös postittamisen vaatima aika, johon myyjä ei voi vaikuttaa. Tuotteet lähetetään postitse 1-4 päivää sen jälkeen kun maksu näkyy tilillä. Tilatessasi tuotteita, mainitse Lisätietoja -osiossa erityistoiveesi esim. toimitusajan suhteen.

Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomeen.
Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä, joko verkkokaupastamme, netin kauppapaikoista tai sähköpostin välityksellä. Kaikki tilaukset vahvistetaan, ennen toimitusta, sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu tilatessaan voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimituskulut
Toimituskulut lasketaan automaattisesti jo tilausvaiheessa tuotteiden painon mukaan. Eri toimitustapojen hinnat ovat nähtävissä/valittavissa tilauslomakkeessa ennen tilauksen vahvistusta. Lähetykset toimitetaan Postin välityksellä. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Mikäli haluat toimituksen jotenkin muuten toimitettuna siitä on sovittava AINA erikseen ja rahtikulut veloitetaan todellisten kustannusten mukaisesti tilaajalta.

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut.

Sopimusehdot koskevat vain kotimaan toimituksia. Ulkomaille toimitettaessa asiakkaan on otettava yhteyttä ennen tilaamista.

Yksilöllisesti asiakkaiden tilauksen ja toiveiden mukaan valmistamillamme tuotteilla ei ole palautusmahdollisuutta.

Tilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta.
Tilaustuotteet tehdään erikseen asiakkaan tilauksen mukaan. Tästä johtuen niiden toimitusaika voi olla hieman pidempi, eikä niillä ole palautusoikeutta.

Vaihto- ja palautusehdot
Ostaja toimittaa omalla kustannuksellaan virheelliseksi katsomansa tuotteen myyjälle. Myyjä pidättää itsellään oikeuden joko korjata viallinen tuote tai toimittaa uusi tuote viallisen tilalle.
Ostajan on aina maksettava palautuskulut, mikäli palautus ei johdu myyjän virheestä.
Ostajan tulee käyttää palautuksessa Postia.

Selvät hintavirheet
Tarraton pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvien hintavirheiden osalta, kuten jos tuotteen hinta on 0.00 € tai tuotteen hinnassa on selkeä virhe, esim. desimaalivirhe.

Maksutavat
Ennakkomaksu suoritetaan tilillemme tilauksen teon jälkeen. Maksu mahdollista myös PayPal sekä Mobilepay-maksutavoilla.

Saat tilauksenteon jälkeen tilausvahvistuksen ja laskun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, jonka perusteella voit maksaa tilauksesi omassa verkkopankissasi. Tuotteita pidetään varattuna tilauspäivästä lukien 14 vuorokautta. Tuotteet toimitetaan, kun maksusuoritus näkyy tilillämme.

Ongelmia tilaamisessa?

Jos et jostain syystä saa tilattua verkkokaupan kautta haluamiasi tuotteita, tilauksia otetaan vastaan myös sähköpostitse osoitteeseen: tarraton(at)outlook.com Kirjoita viestin haluamasi tuotteet ja yhteystietosi. Otamme sinuun yhteyttä sähköpostilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *